Gröna möten: Utfodring med elektronisk identifiering
Hur kan EID i köttproduktionen leda till bättre lönsamhet och arbetsmiljö?
Elektronisk identifiering kan ge flera fördelar inom köttproduktionen, såsom effektivare uppföljning, bättre beslutsunderlag och förenklad hantering av djurdata. I en serie digitala träffar utforskar vi hur nöt- och lammköttsproduktion kan förbättras och effektiviseras med EID.
Under denna del fokuserar vi på foderoptimering och foderstatsberäkning – hur vi kan använda viktanalyser insamlade med EID som grund för foderstatsberäkning och foderoptimering i vår produktion.
Evenemanget är kostnadsfritt och arrangeras av SmartAgri och Agroväst Gröna Möten. Evenemanget vänder sig till lamm- och nötköttsproducenter, rådgivare och andra med intresse i köttproduktion. Vid frågor kontakta oskar.reineling@agrovast.se. Information och länk sänds ut dagen innan som evenemanget är till den mailadress du anger. Viktigt att du anmäler dig senast 21 april via www.gronamoten.se. Varmt välkommen!